Versand

Artikel 1: Levering en uitvoering van de overeenkomst

De verzendkosten bedragen standaard €6,95 voor België en €16,50 voor Nederland. Gratis levering vanaf €100.


De levering van de bestelde artikelen gebeurt in België of Nederland op het door de klant opgegeven adres.

Little Precious streeft ernaar de bestelde artikelen te leveren binnen de 5 werkdagen. Deze leveringstermijn is echter slechts indicatief. Een strikte leveringstermijn kan niet worden gegarandeerd. De maximum levertermijn bedraagt 30 dagen. 

Artikelen besteld via deze webwinkel worden geleverd in België of Nederland.

De levering gebeurt door Bpost. 

Tenzij anders overeengekomen of uitdrukkelijk anders bepaald, worden de goederen aan de woonplaats van de klant geleverd binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling.

​Leveringsvoorwaarden:

  • De goederen worden pas verzonden nadat de betaling op onze rekening is ontvangen. 
  • Er wordt enkel geleverd in België en Nederland. 
  • Leveringen gebeuren op werkdagen. 
  • De zendingen worden met Bpost geleverd. De verzendingskosten staan in het winkelmandje of bij het artikel aangegeven.
  • Eventuele kosten voor het terugzenden aan ons adres zullen u in rekening gebracht worden.

​Elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve tekortkoming van een artikel of andere tekortkoming bij de levering, moeten door de Klant onverwijld worden gemeld aan Little Precious.

​Het risico wegens verlies of beschadiging gaat over op de Klant vanaf hij (of een door hem aangewezen derde partij, die niet de vervoerder is) de goederen fysiek in bezit heeft gekregen. Het risico gaat echter al over op de Klant bij levering aan de vervoerder, als de vervoerder van de Klant de opdracht heeft gekregen de goederen te vervoeren en deze keuze niet door Little Precious was geboden.

Artikel 2: Eigendomsvoorbehoud

De geleverde artikelen blijven tot op het moment van gehele betaling door de klant, de exclusieve eigendom van Little Precious.

De Klant verbindt er zich toe zo nodig derden op het eigendomsvoorbehoud van Little Precious te wijzen, bv. aan eenieder die op de nog niet geheel betaalde artikelen beslag zou komen leggen.