Difrax fopspenen

De Difrax fopspeen bestaat in 5 verschillende maten: van Newborn tot 18+ maanden. De grootte van het schildje en het zuiggedeelte van de fopspeen verschillen per leeftijdscategorie. Het zuiggedeelte wordt steeds massiever, hierdoor blijft het in verhouding met de sterker wordende kaken van je kindje. Het schildje wordt steeds groter, zo blijft het passend bij het gezichtje van je kindje. 
Zodra je kindje begint te bijten op de fopspeen raden wij aan te stoppen met foppen en over te stappen op een bijtring of bijtspeeltje.

Vervang de fopspeen iedere 6 weken en controleer de fopspeen regelmatig op zwakke plekken, scheurtjes of bijtsporen. Trek hiervoor hard aan het zuiggedeelte.

Natural of Dental?

De Natural fopspeen heeft een natuurlijke tepelvorm en lijkt daardoor het meest op de moederborst. Natural fopspenen worden hierdoor makkelijk geaccepteerd.

De Dental fopspeen heeft een bol en een plat gedeelte. Het platte gedeelte ligt op de tong, dit stimuleert de ontwikkeling van het gehemelte en de tong- en kaakspieren. 

Op dit moment hebben wij de natural fopspenen. Wil jij graag de dental? Contacteer ons via info@littleprecious.be.